Tarieven

Benieuwd naar wat het Praktijkcentrum voor jou of jouw gemeente kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Het eerste uur van onze dienstverlening is kosteloos (excl. evt. reiskosten). Denk hierbij aan de oriëntatie op uw vraag en het bespreken van mogelijkheden.
  • Een activiteit als een gemeenteavond, begeleiding of training kent verschillende onderdelen: de voorbereiding, de uitvoering en vaak ook enig nawerk. U ontvangt vooraf altijd een offerte en prijsvoorstel (inclusief voorbereiding, exclusief materiaal- en reiskosten).
  • De prijzen die we hanteren zijn geen afspiegeling van de werkelijke kosten. Een deel van onze kosten wordt vergoed vanuit de quota die de GKv-kerken afdragen. Om die reden geven wij GKv-kerken 10% korting. Dit is niet van toepassing op de kilometervergoeding en de reistijd.
  • Voor kleine gemeenten en in geval van langdurige begeleiding zijn prijsafspraken mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijzen

Standaard gemeenteavond:* € 330,- (GKv: €300,-)
Uurtarief werkzaamheden:** € 100,- p/u (GKv: €90,-)
Startpunt:*** € 1.500,- (GKv: €1.350,-)

* Deze gemeenteavonden zijn door één van onze medewerkers ontwikkeld en worden als zodanig uitgevoerd. Een gemeenteavond kan gaan over thema’s als hermeneutiek, geloofsgesprekken, het motiveren van jongeren, kerk-zijn in een veranderende samenleving en diversiteit.

** Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit advisering, trajectbegeleiding, coaching of rapportage.

*** De prijs van Startpunt is inclusief toegang tot de online vragenlijst, een startgesprek, het opstellen van het rapport, het eindgesprek met de werkgroep en/of kerkenraad en de slotpresentatie aan de gemeente. Dit bedrag geldt voor de uitvoering van de standaard enquête en is exclusief reiskosten en exclusief het uurtarief voor de verwerking van papieren enquêtes.

Kilometervergoeding

Binnen een straal van 30 km vanaf Zwolle wordt een standaardbedrag van € 25,- in rekening gebracht.
Vanaf 30 km tot aan een straal van max. 150 km vanaf Zwolle wordt een vergoeding van € 0,27,- per kilometer berekend (max. 300 km vv). De kerken dichtbij dragen op deze manier bij aan de reiskosten van de kerken veraf.

Reistijd/-uren

Reisuren: € 60,- per uur, waarbij per bezoek maximaal 4,5 uren in rekening worden gebracht. Het eerste half uur van de totale reisduur wordt nooit in rekening gebracht.

Prijswijzigingen voorbehouden.