Op de grens van kerk en samenleving

Op de grens van kerk en samenleving

Missionair gemeente-zijn is een actueel onderwerp in gemeenten. Mensen verlaten de kerk en er is weinig nieuwe aanwas. Het is daarom belangrijk om geïnteresseerden en nieuwe christenen goed te begeleiden.

Op de grens van kerk en samenleving is een dvd met gespreksstof over missionair gemeente-zijn. Op de dvd ziet u zes gemeentestichters met ervaring en met passie spreken over hun manier om buitenkerkelijken te bereiken. U komt te weten hoe hun leven en hun gemeente eruit ziet en wat hen inspireert om dit werk te doen. Ook hebben ze een belangrijke boodschap voor u als gelovig gemeentelid.

Bij de dvd is een apart boekje met gespreksstof ontwikkeld, zodat u zich samen met de gemeente, kring, kerkenraad of evangelisatiecommissie kunt bezinnen op de missionaire praktijk van uw gemeente.

U kunt de dvd en gespreksstof op één avond bekijken en behandelen. Maar het is ook mogelijk om voor de verdiepende optie van meer avonden te kiezen. Verder is het mogelijk om een startavond door een adviseur van het Praktijkcentrum te laten verzorgen.

Vraag hier om meer informatie of doe een aanvraag. Voor onze tarieven kijk hier.

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp *

Uw bericht