Bijna anderhalf jaar is het nieuwe Praktijkcentrum actief binnen de GKv als centrum voor dienstverlening en onderzoek. Graag willen we ons nu meer gericht voorstellen aan de kerken.
Ook vanuit de synode is ons verzocht de kerken direct kennis te laten maken met het Praktijkcentrum. We hebben daarom het plan opgevat om zo veel mogelijk kerken in de voorliggende tijd te bezoeken.
We doen dat in eerste instantie door de classes te benaderen en met hen een afspraak te maken.

Aan de hand van een presentatie stellen we ons voor, beantwoorden we vragen en willen we met de kerken in gesprek over de dingen die ons allen bezighouden als het gaat om gemeente zijn in deze tijd, die zoveel veranderingen met zich meebrengt. Welke inzichten, kennis en verwerkingsmogelijkheden heeft het Praktijkcentrum te bieden, op welke manier begeleidt het centrum kerken hierin?

Ook afzonderlijke kerken(raden) willen we benaderen.
De doelgroep voor deze bezoeken binnen de kerken is breed: het kerkelijk kader van een gemeente, predikant en bestuurscommissie en beleidscommissie, kerkenraad.
Wilt u als eigen kerk een presentatie van het Praktijkcentrum graag meemaken en met ons in gesprek gaan, dan kunt u contact opnemen met Annemarie Roth. Dan wordt er een afspraak gemaakt. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Dit kunt u doen door te mailen naar Annemarie of door onderstaand formulier in te vullen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]