Marith de Vries-Blijdorp en Ewoud Holsappel  studeren vandaag af met hun project ‘Op de grens van kerk en samenleving’

Zes gemeentestichters spreken uit ervaring en met passie over hoe zij zich inzetten om buitenkerkelijken te bereiken. Wil jij weten hoe hun leven en hun gemeente eruit ziet? Of wat hen inspireert om dit werk te doen? Of ben je nieuwsgierig welke belangrijke boodschap zij jou willen vertellen?  Kijk dan de dvd ‘Op de grens van kerk en samenleving’. Naast de dvd is er gespreksstof zodat je samen met de gemeente, kring, kerkenraad of evangelisatiecommissie kunt bezinnen op en nadenken over de missionaire praktijk van jouw gemeente.

Naast de dvd is er gespreksstof zodat je samen met de gemeente, kring, kerkenraad of evangelisatiecommissie kunt bezinnen op en nadenken over de missionaire praktijk van jouw gemeente.

Meer informatie? Neem contact op met Nanda Langkamp, n.langkamp@centrum-g.nl

httpv://www.youtube.com/watch?v=TgW-0L1vNyI

Anko Oussoren

Anko Oussoren

Adviseur at Praktijkcentrum
Is sociaal, geïnteresseerd in mensen en heeft zich vooral de laatste jaren ingezet voor jongeren binnen en buiten de kerk. Zijn passie ligt bij het jeugdwerk en het missionair gemeente-zijn. Hij heeft het verlangen om gemeenten toe te rusten vanuit de liefde van God. Mail naar Anko
Anko Oussoren
Anko Oussoren
Anko Oussoren

Latest posts by Anko Oussoren (see all)