Wat is je identiteit als christen en waar is die op gebaseerd? Hoe geef je als kerk je bronnen door en hoe leg je de verbinding met het dagelijks leven? Het Praktijkcentrum stimuleert kerken om deze vragen niet aan de kant te leggen, maar als gemeenschap op zoek te gaan naar de bron van het geloof en samen een stevige verbinding te leggen tussen God en ons leven. We bieden ondersteuning om het geloofsgesprek aan te gaan en samen de Bijbel te leren verstaan. 

Toerusting

Trainingen & gemeenteavonden

Gemeenteprojecten

Advies

De uitdagingen waar gemeenten in deze tijd voor staan kunnen complex zijn. Het kan prettig zijn om een expert te in te roepen als hulp bij veranderingsprocessen. En soms zijn er problemen die intern moeilijk opgelost kunnen worden. We hebben ruime ervaring met het begeleiden van gemeenten en willen graag advies op maat geven. Voor al uw vragen over gemeente-zijn kunt u bij het Praktijkcentrum terecht. Het kan zijn dat u met een relatief kleine vraag komt en we u na één (telefonisch) gesprek verder kunnen helpen. Het kan ook zijn dat we een langduriger begeleidingstraject afspreken. Dat is afhankelijk van de situatie en behoefte.

Contact

Hebt u interesse in ons aanbod of heeft u een vraag? Wilt u graag toerusting ontvangen, maar biedt ons aanbod niet wat u zoekt? Voor meer informatie, neemt contact met ons op. Stuur een mail naar info@praktijkcentrum.org of vul onderstaand formulier in. Kijk hier voor onze tarieven.