cornerstone18 en 19 januari was ik aanwezig op de jeugdleidersconferentie. Ik heb daar twee workshops mogen geven. Hieronder een korte introductie van mijn workshop ‘Jij bent een levende steen’, een samenvatting in slideshare en de TED-talk die ik gebruikte.

Het is belangrijk om voor je jeugdwerk goed materiaal te hebben. Voor het jeugdwerk in de kerk is veel materiaal ontwikkeld. Om inzichtelijk te krijgen welke materialen er zijn, heb ik een overzicht gemaakt van welk materialen er zijn (inclusief catechesemethode en aan te bevelen boeken). Deze kun je hier downloaden. Tijdens de workshop hebben we stilgestaan bij de vragen die voor de keuze liggen van welk materiaal je gebruik want het beste materiaal dat ben jij zelf!

Jij bent een levende steen!?

Hieronder een samenvatting in slideshare

Tot slot de TED-talk waar ik een stukje van liet zien

Anko Oussoren

Anko Oussoren

Adviseur at Praktijkcentrum
Is sociaal, geïnteresseerd in mensen en heeft zich vooral de laatste jaren ingezet voor jongeren binnen en buiten de kerk. Zijn passie ligt bij het jeugdwerk en het missionair gemeente-zijn. Hij heeft het verlangen om gemeenten toe te rusten vanuit de liefde van God. Mail naar Anko
Anko Oussoren
Anko Oussoren
Anko Oussoren

Latest posts by Anko Oussoren (see all)