Kinderen, tieners, jongeren en jongvolwassen zetten kerken steeds voor nieuwe uitdagingen. Hoe bereik je hen? Wat wil je met hen bereiken en hoe begeleid je hen?

Wij zijn er om gemeenten te ondersteunen in het vormgeven van relationeel jeugdwerk waarin we kerken willen dienen in de benadering die zij kiezen. Centraal uitgangspunt voor ons daarbij is dat we jongeren willen verbinden aan Christus én aan zijn gemeente. Wij hebben ruime ervaring met het begeleiden van gemeenten en willen graag advies geven. 

Toerusting

Contact

Hebt u interesse in ons aanbod of heeft u een vraag? Wilt u graag toerusting ontvangen, maar biedt ons aanbod niet wat u zoekt? Voor meer informatie, neemt contact met ons op. Stuur een mail naar info@praktijkcentrum.org of vul onderstaand formulier in. Kijk hier voor onze tarieven.

 

 

Anko Oussoren

Anko Oussoren

Adviseur at Praktijkcentrum
Is sociaal, geïnteresseerd in mensen en heeft zich vooral de laatste jaren ingezet voor jongeren binnen en buiten de kerk. Zijn passie ligt bij het jeugdwerk en het missionair gemeente-zijn. Hij heeft het verlangen om gemeenten toe te rusten vanuit de liefde van God. Mail naar Anko
Anko Oussoren
Anko Oussoren
Anko Oussoren

Latest posts by Anko Oussoren (see all)