Op dinsdag 13 januari stond er een interview met Anko Oussoren, adviseur bij het Praktijkcentrum, in het Nederlands Dagblad over de learning community voor jeugdwerkers.

De learning community is een leertraject van twee jaar waarin we met jeugdleiders willen leren hoe we vanuit onze eigen relatie met God kunnen aansluiten bij jongeren. Klik hier voor meer informatie.

Hieronder de inleiding op het artikel. Lees verder op de site van het Nederlands Dagblad.

In de leer bij ‘lerende jeugdleider’

Veel kerken kennen een vast programma voor het jeugdwerk, gekoppeld aan een lesmethode. Maar wie zegt dat zo’n vooropgezet programma leidt tot geloofsgroei bij jongeren? Het kan ook anders, zegt de vrijgemaakt-gereformeerde jeugdwerkadviseur Anko Oussoren (35). Door als jeugdwerkers samen op zoek te gaan naar wat voor jouw jongeren wel of niet werkt……..

Anko Oussoren

Anko Oussoren

Adviseur at Praktijkcentrum
Is sociaal, geïnteresseerd in mensen en heeft zich vooral de laatste jaren ingezet voor jongeren binnen en buiten de kerk. Zijn passie ligt bij het jeugdwerk en het missionair gemeente-zijn. Hij heeft het verlangen om gemeenten toe te rusten vanuit de liefde van God. Mail naar Anko
Anko Oussoren
Anko Oussoren
Anko Oussoren

Latest posts by Anko Oussoren (see all)