De speelfilm STORM Letters van vuur, is vanaf 19 januari 2017 te zien in de Nederlandse en vanaf 22 februari 2017 in de Vlaamse bioscopen. Deze familiefilm gaat over een jongen en een meisje die leven in de beginperiode van de Reformatie en daar een spannend avontuur meemaken. Bekijk hieronder de trailer.

Speciaal voor kinderen, tieners en jongeren zijn er werkvormen beschikbaar om te gebruiken in het jeugdwerk of de catechese in de kerk. Deze werkvormen zijn geschreven voor kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs en tieners van het voortgezet onderwijs. Download hier de werkvormen

Daarnaast zijn er mogelijkheden om als jeugdwerker, predikant of catecheet een voor première bij te wonen. Op woensdagavond 11 januari 2017 kunnen jeugdwerkers, predikanten, leerkrachten en catecheten die van plan zijn om met hun groep de film te bezoeken zelf de film te zien krijgen en informatie ontvangen over het verwerkingsmateriaal. Deze besloten voorvertoning vindt plaats op de volgende locaties: Vlissingen, Gouda, Ede en Zwolle.

Toegang is gratis, aanmelden is wel verplicht.

Hier kun je je aanmelden