Hier ben ik! is een event voor twintigers en predikanten en jeugdwerkers die willen kennismaken met de wereld van twintigers.Wees welkom met je vragen, je zoeken, je vinden, je alles. Dit is een dag waarop we ruimte willen geven aan jou als twintiger. We hopen je te inspireren, te bemoedigen en vooral een leuke dag te geven.

Met een creatieve viering, workshops en ontmoeting willen wij jou aanmoedigen om te zeggen ‘Hier ben ik!’. En tijdens een gezellige borrel kun je kennis maken met OPEN – ontdekkend bijbellezen voor jongeren. Het wordt luisteren naar elkaar, ervaren, geluid maken, borrelen, zijn.

WANNEER: 18 maart, 13.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 12:30 uur)
WAAR: Vanboven, Jan Maijenstraat 14 Amsterdam
KOSTEN: 10 euro
AANMELDEN: Klik hier om je aan te melden!

Vanboven
We zijn te gast bij Vanboven. In de prachtige, oude Jeruzalemkerk in het hart van stadsdeel de Baarsjes, is een van de galerijen omgebouwd tot een huiskamer voor de buurt. Laat je inspireren door hun creatieve en frisse manier van kerk-zijn. Wil je er een dagje Amsterdam van maken? Op loofafstand van de kerk zijn gezellige tentjes om een hapje te eten en in de multiculturele wijk is van alles te beleven.

Workshops
Slow reading (Stiltemeditatie)
Surfen op de Psalmen (Muziek)
Geloof en wetenschap
Twintigers en de kerk; geen idee
Lopen op het water (bibliodrama)
Teleurgesteld?!
Creatief kerk-zijn
Lees hier een beschrijving van elke workshop.

Proef het goede
Om het evenement nog wat meer smaak te geven hebben wij Tongval uitgenodigd. Tongval is een eigenzinnig bierlabel van Nederlandse bodem van en voor fijnproevers. De brouwers geloven dat het drinken van (speciaal) bier meer is dan je dorst lessen. Tongval wil de tijd even stil zetten en het bier delen, gelijk het leven. Voor maar 3,- kun je tijdens de borrel hun heerlijke assortiment proeven. Daarnaast is het ook mogelijk hun producten aan te schaffen. Kijk ook op hun website.

Bereikbaarheid
Rondom de Jeruzalemkerk is parkeerruimte, maar wel betaald. Klik voor tarieven. Met het OV is Vanboven goed bereikbaar via station Amsterdam-Zuid en dan verder met de tram of bus naar halte Mercatorplein. Vanaf daar is het 2 minuten lopen.

Hier ben ik is een initiatief van de makers van OPEN, en wordt georganiseerd samen met het Praktijkcentrum, CGJO, NGJ, Steunpunt Bijbelstudie en Vanboven Amsterdam.