Actueel

Online meeting kerk en corona

We leven, werken en kerken in deze periode vooral thuis. Er worden binnen kerken veel goede ideeën bedacht om ook nu verbonden te blijven en samen het geloof te delen en God te aanbidden. Maar er zijn ook nog veel vragen. Wat kunnen we praktisch nog wél voor elkaar betekenen? Hoe geven we avondmaal, belijdenis en doop vorm? Welke regelingen zijn er voor ons personeel dat thuiszit? Wat, als alles weer gaat worden opgestart?
Vanwege allerhande vragen die kunnen opspelen in de deze tijd faciliteren we met een aantal organisaties de tweewekelijkse online-meeting kerk en corona. Daar is alle ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ideeën.

Voor wie?
Alle werkers in de kerk (betaald en vrijwillig).

Door wie?
Een team van professionals uit verschillende organisaties: Diaconaal Steunpunt, Steunpunt Kerkenwerk, Praktijkcentrum en vanuit de NGK Kerkenraden Steunpunt, Missionair Steunpunt en Jeugdwerk Steunpunt.

Waarover?
Elke keer staan er weer verschillende onderwerpen centraal (bijvoorbeeld: jeugdwerk, kringen, beroepingswerk). En altijd ook met ruimte voor eigen inbreng van vragen en ideeën.

Wanneer?
Tweewekelijks op dinsdag in de ochtend en/of de middag en/of de avond.

Lees de actuele informatie en meld je aan. Deelname is gratis.

Meer weten? Neem contact op met Jannet de Jong.

Jannet de Jong
Neem contact op