Actueel

Gemeenteproject voor Kerst

Nieuw: Gemeenteproject voor Kerst ‘God komt in het gewone’

 

Hoe kunnen we Kerst vieren zonder bomvolle kerstavonddienst, warme chocolademelk bij het kinderkerstfeest en alle andere dingen die we gewend zijn? Door corona komt ook ons sprookjesachtige Kerstfeest op losse schroeven te staan. Maar misschien kunnen we daardoor nog dichter bij de kern van het feest komen. Kerst is geen sfeervolle illusie of vlucht uit de realiteit. We vieren dat Jezus in onze werkelijkheid kwam. Juist in het gewone, alledaagse wil Hij aanwezig zijn! Daarover gaat ons gemeenteproject voor Advent en Kerst: God komt in het gewone. Het project biedt suggesties voor themadiensten, persoonlijke stille tijd, kinderwerk, vespers, een workshop en een mini-musical. Allemaal corona-proof te gebruiken.

Het gemeenteproject wordt aangeboden via onze site Lerenindekerk. Via een abonnement kun je als gemeente dit project bestellen. Neem bij vragen contact op met Ingrid.

Doe mee en ontdek samen met jong en oud hoe je God kunt zien in het ‘gewone’ van het Kerstverhaal, de spiritualiteit van de Psalmen en in je eigen dagelijks leven!

Ingrid Plantinga
Neem contact op
Jannet de Jong
Neem contact op