Wanneer:
1 februari 2020 @ 09:30 – 12:30
2020-02-01T09:30:00+01:00
2020-02-01T12:30:00+01:00
Kosten:
15

Zaterdag 1 februari, 9.30 tot 12.30 uur

De training wordt gegeven door Gert-Jan Roest.
We zoeken nog een locatie in het midden van het land, wie biedt zich aan?

Ervaring van deelnemers:
We hebben veel gehad aan de training, door de combinatie van uitwisseling, praktische tips en inhoudelijke achtergrond. Door de cursus zijn we enthousiast geraakt om aan de slag te gaan. 
Kaj en Rianne – missionaire pioniers

De training is een inspirerende en interactieve kennismaking met de Tafelgesprekken voor denkers, zowel het boek Hoopvol leven als Open leven. Beide boeken zijn als cursus in te zetten waarbij het eerste boek meer een kennismaking is met de weg van Jezus en de tweede gaat over het lopen op de weg van Jezus.

Het programma bevat deze onderdelen:

  • Interactieve kennismaking met de opzet en inhoud
  • Toerusting voor cursusleiders (hoe ga je om met de doelgroep, wat is belangrijk in de gespreksvoering, enz.)
  • Kennismaking met de visie erachter en theologische uitgangspunten
  • Tijd om te delen en vragen te stellen

Kosten:
De training kost 15 euro.

Opgeven: 
Geef je op door een mailtje te sturen met je naam en het aantal deelnemers naar info@lerenindekerk.nl.

Meer weten?
Wil je meer weten over de cursussen van Tafelgesprekken voor denkers lees dan onze introductiepagina of bestel de boeken in de webwinkel.

Hoopvol leven – Ontdek de weg die Jezus wijst Een verfrissende en verdiepende kennismaking met het christelijk geloof als een weg om te ontdekken hoe je hoopvol in het leven kunt staan.

Open leven – Ervaar de weg die Jezus wijst Een inspirerende en uitdagende ontdekkingstocht met het Onze Vader als leidraad om te ervaren hoe het is om de weg van de Jezus te gaan. Voor mensen die nieuw zijn met het christelijk geloof kan deze cursus het beste als vervolg op ‘Hoopvol leven’ gegeven worden.

Over de auteur

Gert-Jan Roest heeft beide cursussen ontwikkeld toen hij leidinggevende was bij Via Nova. Daar heeft hij veel gesproken en gewerkt met mensen die nieuwsgierig waren naar het christelijk geloof. Inmiddels is hij als missionair denker en docent verbonden aan verschillende instellingen.