Wanneer:
12 februari 2016 – 13 februari 2016 hele dag
2016-02-12T00:00:00+01:00
2016-02-14T00:00:00+01:00
Waar:
Congres Centrum de Pijler
Ketelmeerstraat 90
8226 JX Lelystad
Nederland

Op 12 en 13 februari 2016 wordt in De Pijler te Lelystad de tweejaarlijkse conferentie Rondom Het Kind gehouden. Aan deze conferentie – dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de (geloofs)opvoeding van kinderen – verlenen ruim dertig deskundige sprekers hun medewerking.

Er is opnieuw een programma samengesteld dat veel diversiteit biedt en aansluit op de behoeften van ouders, kinderwerkers, leerkrachten en kerkleiders. De workshops en seminars rusten toe en dagen uit om het geloof op een aansprekende manier over te brengen op kinderen.

Het thema van deze editie luidt: ‘Exce!!ent’. Reinier Sanders, coördinator Rondom Het Kind: ‘De schrijfwijze is een subtiele knipoog naar het thema. We hebben een geweldige boodschap door te geven aan de volgende generatie. Binnen het gezin, in de kerk en op school. Het thema Exce!!ent is daarom de leidraad voor zowel het plenaire programma als voor het gevarieerde aanbod van workshops/seminars. Het thema wordt in vier onderwerpen uitgewerkt: excellente God, excellente opdracht, excellente relatie en excellente samenwerking. Wat betekenen die onderwerpen in de omgang met kinderen? En wat betekent het voor geloofsopvoeding?’

‘Het beloven weer inspirerende, opbouwende en bemoedigende dagen te worden.’, zegt Jet Lucassen – projectleider Rondom Het Kind – over deze vierde conferentie. ‘De vorige edities waren snel volgeboekt en we verwachten dat er opnieuw een run zal ontstaan op toegangskaartjes. Snel aanmelden is mijn advies, want vol is ook echt vol!’
Deelname aan de conferentie is gratis (je betaalt alleen € 7,50 administratiekosten). Aanmelden is noodzakelijk. Er wordt een collecte gehouden om de kosten te dekken. Kijk voor meer informatie, de sprekers en het programma op www.rondomhetkind.info of volg Rondom Het Kind op Twitter (@rondomhetkind) of op Facebook/Rondom Het Kind.

Aanmelden klik hier.