Wanneer:
19 juni 2019 @ 19:30 – 22:00
2019-06-19T19:30:00+02:00
2019-06-19T22:00:00+02:00
Waar:
De Maranathakerk
Nobellaan 140 te Assen
Kosten:
60

Je pakt je taak als ambtsdrager op, voor het eerst of opnieuw. Je ontmoet gemeenteleden en mag met hen spreken over hun levenssituatie en hun vragen. Samen met de kerkenraad werk je aan groei in geloof en gemeente-zijn. Zo kom je in aanraking met verschillende meningen en levensverhalen van mensen. De dynamiek van je werk in de gemeente is niet voorspelbaar en je zoekt daar een eigen weg in. Je weet je geroepen door God en zijn gemeente, maar hoe doe je het allemaal?

Het Praktijkcentrum wil je graag inspireren met twee bijeenkomsten voor ambtsdragers.

Ga samen in gesprek over je taak en je roeping, maar ook over de vragen die je in je ambtswerk tegenkomt. Help elkaar verder als collega-ambtsdragers, deel samen je geloof als dragende kracht.

De eerste bijeenkomst gaat over  je roeping, taak en motivatie als ambtsdrager. Daarnaast is er ruimte voor verkenning en uitwisseling van actuele vragen in de kerk. De tweede bijeenkomst is gericht op de praktische toepassing in gesprekken in de gemeente. Aan de orde komen  gespreksvaardigheden, oefenen in elkaar begrijpen en omgaan met verschillen.

De data zijn de  woensdagen 5 en 19 juni  (de Maranathakerk, Nobellaan 140 te Assen).

Kosten € 60,- per persoon voor twee inspiratiebijeenkomsten

Aanmelden: klik hier.
Tijden: 19:30 – 22:00uur

Programma op maat

Wil je de toerusting liever lokaal of binnen een classis organiseren, dan is dat mogelijk. Denk aan een programma op maat rond thema’s als geestelijk leiderschap, dialoog in en met de gemeente, omgaan met verschillen, generaties, huwelijk en samenwonen, en homoseksualiteit. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken door te mailen naar info@praktijkcentrum.org.